« Назад

Godzone tour 2018

Projekt Godzone hľadá mladých s túžbou podieľať sa na tvorbe Godzone tour 2018

 

 

Prípravy 10. ročníka Godzone turné 2018 sú naplno rozbehnuté. Od 12. do 16. novembra počas Týždňa Cirkvi pre mládež turné navštívi mestá: Košice, Poprad, Žilinu, Banskú Bystricu a Bratislavu. Organizátori pozývajú mladých ľudí, aby sa stali súčasťou príprav a zapojili sa praktickou pomocou ako lokálni dobrovoľníci v jednotlivých mestách alebo šírením propagačného materiálu o turné.

 

 

Do turné zostáva približne mesiac a pol a tím Projektu Godzone neúnavne pracuje na organizácii výnimočného 10. ročníka. Realizácia podujatia nestojí len na práci tohto tímu, ale aj na mnohých dobrovoľníkoch, ktorí chcú byť súčasťou tvorby turné. „Uvedomujeme si, že v celom tomto diele potrebujeme ľudí s ochotným srdcom a túžbou pomôcť. Nevieme a nechceme v tom stáť sami. Veríme, že Boh nás volá do spolupráce a turné je jedna z možností, ako to využiť. Môžeme spolupracovať so spoločenstvami a ľuďmi naprieč celým Slovenskom a v jednote budovať Božie kráľovstvo,“ hovorí členka Godzone tímu Tonka Žigová, ktorá sa venuje organizácii prípravných stretnutí.

 

 

V prvej polovici septembra organizátori odštartovali sériu prípravných stretnutí v mestách, v ktorých sa uskutoční Godzone tour 2018. V súčasnosti majú ľudia teda tri možnosti ako sa zapojiť do realizácie turné. Môžu sa stať lokálnymi dobrovoľníkmi v konkrétnych mestách a prakticky pomôcť s prípravami. Doteraz prebehli prípravné stretnutia v Žiline a Bratislave. V Košiciach sa mladí môžu prihlásiť do tímu lokálnych dobrovoľníkov 2. októbra, v Poprade 11. októbra a nakoniec v Banskej Bystrici 23. októbra. Novinkou je, že dobrovoľníci si môžu tímové mikiny kúpiť už na spomínaných stretnutiach.

 

 

Druhý spôsob, akým sa záujemcovia môžu zapojiť, je propagácia prostredníctvom objednania „promo balíčkov“. Tieto balíky obsahujú plagáty, letáky a nálepky, ktorými môžu ľudia šíriť správu o turné vo svojom okolí. Promo balíčky je možné objednať zadarmo na stránke: http://tour.godzone.sk/2018/#promo

Finančná pomoc predstavuje tretí spôsob, ktorým ľudia môžu prispieť a vyzbierať tak časť rozpočtu turné. Aby toto podujatie bolo dostupné pre každého, vstup je zadarmo. Organizátori sa každoročne usilujú o to, aby mohol prísť každý a počuť radostnú správu evanjelia. Viac informácií o finančnej pomoci ľudia nájdu na: http://tour.godzone.sk/2018/#podpora.

 

 

Projekt Godzone je evanjelizačný projekt zastrešený Združením kresťanských spoločenstiev mládeže a jeho predsedom PhDr. ThDr. Jánom Bucom, PhD., kňazom Katolíckej cirkvi pracujúcim s mládežou, ďalej tajomníkom Rady pre mládež a univerzity Konferencie biskupov Slovenska Dp. Ondrejom Chrvalom ThLic. a provinciálom rehole piaristov p. Jurajom Ďurnekom SchP.

 

 

 

Комментарии
Выбранный сетевой контент больше не существует.