« Späť

Po 2 rokoch sa Godzone konferencia uskutoční fyzicky aj online

Tohtoročná Godzone konferencia s ústrednou témou Hlavu hore sa uskutoční 29. – 30. apríla 2022. Konať sa bude v Športovej hale Štiavničky v Banskej Bystrici. Všetci ostatní však môžu konferenciu sledovať aj online.

 

”Ak ste teda boli spolu s Kristom vzkriesení, hľadajte to, čo je hore.” (Kol 3,1a)

 

 

Čo sa dá zažiť na Godzone konferencii 2022?

Už 10 rokov od prvej konferencie a po dvoch rokoch v online prostredí sa konferencia opäť uskutoční naživo bez kapacitných obmedzení a ľudia si môžu prísť vychutnať atmosféru plnú skvelých kapiel, medzi ktorými sú James Evans band, ESPÉ, Timothy, Godzone worship či hudobníci ako Augustín, Puer Dei, dawidd a George Balga. Okrem hudby si ľudia môžu prísť vypočuť rečníkov, ktorí budú rozprávať na rôzne zaujímavé témy. Medzi nimi sú napríklad otec Ján Buc, otec Jozef Mihok, Marián Lipovský a ďalší.

 

 

„Chceme sa spolu zjednotiť v modlitbe, bez ohľadu na to, čo sa okolo nás práve deje. Bez toho, aby sme boli zaťažení našimi problémami a podľahli im. Našou nádejou je vzhliadať k Ježišovi, upierať zrak hore, na to čo je na nebi, nielen na to, čo je na zemi. Chceme sa na konferencii povzbudiť k odhodlanej viere, ktorú v tejto dobe tak veľmi potrebujeme vysvetľuje tému konferencie Lukáš Valach z projektu Godzone.

Detská konferencia

Program bude zabezpečený aj pre deti od 3 do 12 rokov v podobe Detskej konferencie. Jej úlohou bude priblížiť najmenším Božiu prítomnosť hravou formou pomocou divadla, detských chvál, súťaží či pútavých príbehov.

 

 

Pomôž blížnemu svojmu”

Godzone konferencia 2022 sa uskutoční fyzicky a aj online, vstupenky sa dajú zakúpiť na konferencia.godzone.sk. Pre všetkých, ktorí sa kvôli finančnej situácii nemôžu zúčastniť je vytvorený formulár a niekto iný im môže vstup zaplatiť. Práve tí, ktorí by chceli prispieť zo svojho a zabezpečiť toto podujatie niekomu inému, môžu zakúpiť fyzickú vstupenku s darcovskou poznámkou pri platbe „PBS (Pomôž bliínemu svojmu) a takouto formou prispieť svojmu blížnemu.

 

 

Konferencia v 14-dňovom online archíve

Pre všetkých bude tiež dostupný 14-dňový archív, ku ktorému majú prístup všetci s platnou vstupenkou. 2 týždne tak budú dostupné záznamy zo všetkých chvál, prednášok a aj ostatného programu, vrátane detskej konferencie.

Viac informácii je dostupných  na konferencia.godzone.sk.
Projekt Godzone je evanjelizačný projekt, ktorý vznikol v roku 2010 a je zastrešený Združením kresťanských spoločenstiev mládeže. Garantmi tohto projektu sú katolícky kňazi ako ThDr. PhDr. Ján Buc, PhD., PaedDr. Juraj Ďurnek, SchP, provinciál rehole Piaristov na Slovensku a ThLic. Ondrej Chrvala.

Za Godzone projekt informovala Kristína Vrábová.

 

Vybraný webový obsah už neexistuje.