« Späť

Kapely & nové tváre na CampFeste 2021

Tento rok sa na CampFeste 2021 predstavia desiatky kapiel a interpretov z rôznych kútov Slovenskej i Českej republiky. Budú nimi známe stálice, jedinečné projekty, aj nové tváre na našej domácej scéne. Či si radi užívate energické koncerty rôznych žánrov, alebo hlboký čas uctievania - určite si prídete na svoje!

 

 

PREDSTAVUJEME VÁM NOVÉ TVÁRE CAMPFESTU:

 

alltide

Traja kamaráti z Prešova a okolia, ktorí spolu začali tvoriť hudbu približne pred rokom a pol. Vo svojej hudbe spájajú akustické nástroje s elektronickými prvkami blízkymi indie folku/indie pop žánrom. Naposledy vydali prvú pieseň z ich debutového EP s názvom “pamätaj si ma“.Celistvý projekt je vyjadrením ich príbehu s vedomím minulosti a vidinou do budúcnosti. 

 

Worshiproom Music

Slovenská worshipová kapela, tvoriaca vlastné piesne, ktoré vychádzajú zo životných skúseností a osobnej modlitby jej členov. Viesť ľudí vo chvále je pre nich obrovskou poctou a ich túžbou je, aby sa s milujúcim Bohom osobne stretol úplne každý. Príďte zažiť ich prorocký rozmer chvál naživo!

 

CHRIS & LYDIA

Collaboration dvoch dlhodobo samostatne pôsobiacich worship lídrov. S vedomím, že Boh je ich najväčšou životnou prioritou, túžia autenticky vovádzať ľudí do chvál a očakávať nadprirodzené. Všetko robia so srdcom „all in“. Pochádzajú z toho istého mesta, no stretli sa úplne náhodne. Na CampFeste budú viesť chvály v spolupráci s niekoľkými ďalšími hudobníkmi.

 

Miriam Chovancová & band

Jazzový  klavirista, bluesový gitarista, rockový bubeník a speváčka, ktorá má rada z každého rožku trošku. Ako kapela slúžia v zbore Otcov dom v Bratislave. Táto mladá speváčka a hudobníčka príde na CampFest s vlastným repertoárom. Jej tvorba je vyznaním viery, ktorá je pevne postavená na pravdách Božieho Slova. 

 

WORSHIP SI TIEŽ UŽIJETE V PODANÍ:

 

PiarMusic

Zoskupenie worship lídrov a hudobníkov, vychádzajúcich zo spoločenstva Piar. Na Slovensku sú známi predovšetkým veľmi rýchlo šíriacimi sa autorskými piesňami a Chválami, ktoré pravidelne organizujú v rámci svojho spoločenstva. Súčasťou tohto zoskupenia sú členovia kapiel GodKnows, Heartbeat a ďalší autori a umelci. 

 

Timothy

Služba v Timothy je pre ich členov viac ako len kapela. Je to misia a poslanie, ako spájať Božie veci nadštandardným spôsobom a budovať jednotu v našej krajine. Už mnoho rokov snívajú sen o prebudení (nielen) na Slovensku a veria, že Boh vidí práve v tebe svoj nástroj, ktorým môže premeniť tvoje okolie.

 

ESPÉ

Dobre známa worshipová kapela, vychádzajúca zo spoločenstva SP. Okrem vedenia chválsa takmer každý deň stretávajú v službe pre Božie kráľovstvo. Ich túžbou je vidieť rodiny, spoločenstvá, mestá a národy premenené Božou láskou skrze autentickú chválu a uctievanie mena Ježiš. 

 

Marana Tha

Nenazývajú sa kapelou, ale skôr hudobnou službou spoločenstva Marana Tha v Prešove. Pravidelne usporadúvajú Večery chvál. V spoločenstve pôsobia viacerí worship leadri a ako svoju úlohu v prvom rade vnímajú modliť sa s ľuďmi a spoločne vstupovať do Božej prítomnosti.

 

Tretí deň

Worshipová kapela, ktorá už roky stabilne pôsobí na slovenskej a českej gospelovej scéne, ako aj na medzinárodných pódiách a doposiaľ má na konte už 15 albumov. Zaradiť sa môže k štýlom ako pop rock, gospel, či worship. Ich hlavným poslaním je tvoriť hudbu, ktorá prináša evanjelium k rôznym typom poslucháčov v snahe relevantne komunikovať Božie pravdy.

 

LCH LIVE

Chválová kapela, denne cestujúca naprieč celým Slovenskom, s cieľom slúžiť kdekoľvek sa dá. Jej členovia pochádzajú z rôznych kútov Slovenska a tak neplánovane tvoria priateľský prienik viacerých spoločenstiev. Cieľové publikum majú jasne definované – Boh, On jediný, ktorý je schopný počúvať stále. Ich víziou a túžbou sú prorocké chvály a ich rozrastanie sa všade navôkol.

 

ADONAI

Česká worshipová kapela, ktorej víziou je prinášať na scénu nové české chvály. Ako kapela začali pôsobiť ešte v čase, keď boli študentami z jedného mesta a veria, že Boh v čase chvál jedná. Doposiaľ už vydali dva albumy autorských chvál. 

 

Miťo Bodnár

Či už sám alebo so svojím bandom - chvália Boha všade tam, kde sa dá, a kedy sa dá. Ich poslaním je priniesť evanjelium k ľuďom, ktorí ešte Ježiša nespoznali ako svojho Spasiteľa. Na týchto chválach jednoznačne zažiješ, čo to znamená, keď z teba srší vášeň pre Boha a Jeho zámery.

 

BCC Worship

Chválospevová kapela bratislavského zboru City Church s jasnou víziou - uctievať svojho Boha srdcom, hudbou a životom. Veria, že On tvorí to najlepšie a preto mu chcú dávať naspäť to najlepšie práve skrze hudbu, ktorú robia. Na konte majú už 7 albumov s ich autorskými piesňami, medzi ktoré patria napr. O Tebe snívam, Jediné miesto, Nádej, či Elyon.

 

Bonfire

Slovenská worshipová kapela, ktorá túži prinášať oheň Božej prítomnosti a slávy a zažívať a vidieť, ako sú ľudia, mestá a národy premieňané prostredníctvom uctievania Ježiša Krista v Duchu a pravde. 

 

Martindom Worship

Martindom Worship je súčasťou spoločenstva Martindom v Bratislave. Málokedy hrajú v tej istej zostave a hudbou, ktorú tvoria, túžia ľudí inšpirovať v živote s Bohom a vovádzať ich do hĺbky Božieho srdca. Minulý rok vydali svoje prvé live chválové CD “Jediný skutočný Kráľ“, ktoré rozhodne stojí za vypočutie.

 

James Evans Band

James je multi-inštrumentalista, spevák a skladateľ írsko-židovskej národnosti. Pôvodom je z Walesu, no už viac ako 20 rokov žije na Slovensku. Jedinečné melódie dopĺňa o harmónie, príznačné pre stredný východ. Získa si poslucháčov každého spektra a jeho chvály sú výnimočným časom, kde Boh naozaj pôsobí.

 

 

KONCERTY, NA KTORÉ SA OPLATÍ PRÍSŤ:

 

Noemiracles

Nenechajte si ujsť koncert českej štvorčlennej kapely z Třinecka! Vystúpia s vlastnou autorskou tvorbou. Zaradiť sa môžu k štýlu alternative-pop. Na čele s Noemi Macura majú na svojom konte dva albumy. "Ponad wszystko" - v polštine a "Návrat" - celý v českom jazyku.

 

Adam & Ewa

Alternatívna hudba s elementami popu. Experimentujú so zvukmi a ich autorské skladby sú inšpirované každodenným životom aj duchovným prežívaním. Ewa tvorí a spieva v troch jazykoch (EN, SK, PL). Adam je zakladateľom svojej vlastnej bassgitarovej akadémie a súčasne je členom kapely GrooveHub. 

 

Way to go

Pop-rocková kapela, skladajúca sa z 5 mladých mužov, ktorí svojím osobitým štýlom vystupovania postavia svoje publikum zo stoličiek. Hlboké texty podané rozmanitými viachlasmi sú paralelami k ich životom a skúsenostiam 

 

HERO

Band, ktorý pozostáva z piatich členov. Jej hudobný štýl by sme mohli charakterizovať ako elektro-pop-rock. Kapela sa svoju tvorbu snaží prezentovať prostredníctvom čerstvého a originálneho zvuku. Názov HERO reprezentuje hrdinu, ktorým je pre nich Boh. Víziou kapely je povzbudzovať veriacich aj neveriacich ľudí na ceste bližšie k Nemu samému.

 

TowMeot

Názov, ktorý skupina nesie, v preklade z hebrejčiny znamená “veľmi dobrý”.Skupinu tvoria štyria kresťanskí raperi, ktorí jedinečnosťou svojich životných príbehov prinášajú na pódium texty plné svedectiev, myšlienok na zamyslenie, ale aj slová povzbudenia.

 

Dávid Jopčík

Chvála je jeho srdcovou záležitosťou. Vášeň pre tvorbu sa v ňom zrodila už keď bol malý chlapec. Dávidove autorské texty sú jeho svedectvom o živote s Bohom. Viaceré z nich majú evanjelizačný charakter. 

 

G.O.D.'s

Vokálno – inštrumentálne dámske kvarteto z Prešova, ktoré tento rok oslavuje 15. výročie svojho vzniku. Spievajú prevažne americký gospel, no svoj repertoár vždy spestria aj autorskými piesňami umeleckej vedúcej Jany T. Ferenčíkovej. Interpretujú skladby od umelcov ako Kirk Franklin, Whitney Houston, Take 6 a iní.

 

An(dž)elino

Kresťanská rocková kapela z nitrianskeho kraja, ktorá verí, že hudba je jeden z veľkých fenoménov dnešnej doby a má obrovský vplyv na ľudí. Na konte majú 2 albumy a síce sa hudbou neživia, šírenie evanjelia tým, čo ich baví, vnímajú ako obrovský dar a príležitosť.

 

Isaac Records

Zoskupenie štyroch mladých talentovaných rapperov z rôznych kútov Slovenska. Výstižné  texty reflektujú dnešnú dobu a prinášajú veľmi jasné posolstvo. Autentickým spôsobom poukazujú na možnosť evanjelizácie práve prostredníctvom rapu. 

 

Ewa & Dávid

Chválové duo inak samostatne fungujúcich umelcov. Charakterizuje ich autentický a spontánny prejav. Obaja majú radi vokálne a hudobné experimenty. Zaujímavosťou je, že medzi Ewou a Dávidom je 20-ročný vekový rozdiel. Zdieľajú však svoje pohľady na život a na Pána Boha a to sa jedinečne odzrkadľuje aj v ich tvorbe a interpretácií.

 

Radostné srdce

Hudobné zoskupenie z mesta Partizánske, ktoré je aktuálne už treťou generáciou detí, na ktorého vedení sa podieľa Mária Wiesnerová. Je pre nich radosť búrať múry medzi denomináciami, národnosťami, či ľuďmi navzájom. Na CampFeste predstavia jedinečný album “Malý Dávid 3“, ktorého predchodcovia sú už roky známe po celom Slovensku.

 

A NA ZÁVER NIEKOĽKO SKVELÝCH PROJEKTOV:

 

GODZONE

Víziou mladých ľudí, ktorí sú súčasťou tohto projektu, je priniesť prebudenie, zjednotenie, motiváciu a povzbudenie. Silné posolstvo evanjelia túžia prinášať spôsobom, ktorý zasahuje – atraktívnym, kreatívnym a moderným. Za predošlé roky už oslovili desaťtisíce mladých v Slovenskej i Českej republike a to mimo ďalších aktivít aj formou GODZONE TOUR, ktorú pravidelne organizujú.

 

Kostolňa

Kostolňa je skôr o vzťahu ako o službe. Cieľom je otvoriť citlivé témy a odovzdať dobrú správu, že nikto už nemusí žiť v hanbe alebo strachu. Ježiš to už zariadil. V rámci festivalu CampFest za tento projekt vystúpi Marián Futáš s kapelou. Tešiť sa môžete na set ich autorských piesní.

 

Vybraný webový obsah už neexistuje.