« Späť

Godzone tour v Bratislave fyzicky nebude, program sa odvysiela na TV Lux

Organizáciu evanjelizačného turné Godzone tour, tento rok zasiahlo mnoho náhlych zmien v aktuálnej pandemickej situácii. Aj preto sa piatkový koncert v Bratislave ruší. Nahradí ho ale vysielanie na televízii Lux.

 

Godzone tour v Bratislave sa odvysiela na TV Lux

Z rozhodnutia miestnych regionálnych úradov verejného zdravotníctva a na základe odporúčaniam konzília odborníkov, cirkevných autorít a nariadeniam vlády SR, Covid automatu a k súčasnej neustále sa zhoršujúcej epidemiologickej situácii, organizátori informovali, že Godzone tour v Bratislave sa ruší v obidvoch časoch.

Koncert si však diváci budú môcť pozrieť z pohodlia obývačiek – odvysiela sa v piatok 19.11. o 20:30 z bratislavskej haly na televízii Lux.

Godzone tour v Ostrave sa uskutoční fyzicky aj online

Podujatie v Ostrave sa uskutoční fyzicky, tak ako bolo avizované, v režime OTP. Podľa aktuálnych opatrení v ČR sa hromadných podujatí môžu zúčastniť účastníci, ktorí sa preukážu platným oficiálnym potvrdením: o negatívnom výsledku testu (AG – 24 hodín od odberu, PCR – 72 hodín od odberu),alebo dokladom o prekonaní COVID za posledných 180 dní, alebo dokladom o plnom očkovaní. Deti do 12 rokov nepotrebujú pre vstup žiadny doklad.

Godzone tour sa v Českej republike uskutoční 20.11. v Ostrave, v aréne Torax o 19:30. Pred vstupom do haly bude pre návštevníkov k dispozícii testovací stan, pre antigénové testovanie od 17:00. Samotestovanie nebude uznané.

Online aj na českej televízii NOE

I keď organizátori nedokážu ovplyvniť vývin pandémie, prejavili ľútosť nad situáciou, ktorá nastala, a všetkých, ktorí sa z nejakého dôvodu Godzone tour 2021 nemôžu zúčastniť naživo, pozývajú sledovať program turné online, prostredníctvom živého vysielania buď v piatok 19.11 o 20:30 na televízii Lux, alebo v sobotu 20.11. o 19:30 naživo z Ostravy na TV NOE, Facebooku a YouTube projektu Godzone.

Godzone tour je organizované už po trinásty krát v rámci Týždňa cirkvi pre mládež pod

záštitou Katolíckej cirkvi. Všetky potrebné informácie nájdete na tour.godzone.sk

Vybraný webový obsah už neexistuje.